El bon professor

Coneix la matèria, planifica les seves classes, permet les preguntes dels alumnes i respecta les opinions d’aquests.

Confia en la seva capacitat per fer la feina correctament.

No te por a ignorar alguna cosa, perquè sempre estarà disposat a investigar-ho. I sobretot i molt important, estima la seva professió i pensa sempre en superar-se.

Qui sóc?

La meva foto
Barcelona, Barcelona, Spain
La creació d'aquest bloc, va enfocat a compartir tot allò, que vagi aprenent i recopilant durant el meu aprenentatge.

divendres, 26 d’octubre del 2012

La nostra obra de Land Art

A classe de plàstica vàrem fer grups de treball per realitzar una obra de Land Art. El nostre grup compost per Gema Bautista, Irene Cobacho, Anna Delprat, Ariadna Lamiel i Judit Valls, vàrem decidir fer una composició amb flors, fulles, pinyes, entre d'altres, perquè el resultat fos el més natural possible.

A continuació escriuré la síntesi que vàrem fer del significat de la nostra obra i una fotografia del resultat.


EL CICLE DE LA VIDA

Aquesta obra, està inspirada en el cicle de la vida. Cada cercle és una etapa, en la què tota persona tard o d’hora hi acaba arribant. Els cercles de colors que hem creat, reflecteixen el canvi de les etapes de la vida, que va variant segons l’estat de la persona.


En primer lloc, hem de destacar l’etapa del naixement i de la infància. Durant aquesta etapa, tot és més senzill i fàcil, no hi ha preocupacions. Per això ho representem amb les fulles de color verd fort, ja que és el color de l’esperança amb la combinació de flors, petxines, llavors i fulles noves. Cal destacar la pinya, ja que per nosaltres simbolitza el moment on apareix una nova vida, la manca d’experiència i les vivències encara per descobrir. Per això, l’hem posat al centre de la nostra creació.


En segon lloc, descrivim l’etapa de la joventut, on s’exploren i s’experimenten moltes sensacions emocionals i sentimentals. Aquí, tot comença a ser una mica confús, perquè és en aquesta etapa, quan et comences a conèixer i gràcies a les experiències que et va donant la vida, et vas formant com a persona. L’hem representat amb fulles grogues, flors de diferents colors, fruits variats i fulles petites amb matisos marrons i verds, per expressar l’alegria i al mateix temps, la confusió a l’hora d’experimentar.

Per finalitzar, volem reflectir la maduresa de la persona, la confiança en ella mateixa i el creixement personal, entre d’altres. En aquesta etapa, ja es suposa que has experimentat amb tot el que has volgut. Per aquesta raó, hem fet ús de fulles més grans i fosques per poder crear la sensació de saviesa, maduració i confiança. I per tancar el cicle, hem afegit les pedres que per la seva textura rugosa, forta i freda, simbolitzen el fi del cicle de la vida.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada