El bon professor

Coneix la matèria, planifica les seves classes, permet les preguntes dels alumnes i respecta les opinions d’aquests.

Confia en la seva capacitat per fer la feina correctament.

No te por a ignorar alguna cosa, perquè sempre estarà disposat a investigar-ho. I sobretot i molt important, estima la seva professió i pensa sempre en superar-se.

Qui sóc?

La meva foto
Barcelona, Barcelona, Spain
La creació d'aquest bloc, va enfocat a compartir tot allò, que vagi aprenent i recopilant durant el meu aprenentatge.

dilluns, 22 d’octubre del 2012

Prezi


El Prezi és una aplicació per crear presentacions amb moviment, on podem incloure idees molt originals i creatives (textos, imatges, vídeos i/o enllaços, entre d'altres.) Podem guiar la presentació d’una manera més dinàmica gràcies als efectes de zoom. Aquesta aplicació la podem utilitzar no només a nivell laboral sinó també, a nivell educatiu com per exemple: fer presentacions amb continguts i apunts de classes; presentacions de treballs; presentacions de llibres de lectura; presentacions d’imatges; processos de treballs d’investigació; etc.

Per poder crear un Prezi, hem de registrar-nos a la seva pàgina (http://prezi.com) i automàticament, apareixerà una pantalla on haureu de posar-hi un títol, la descripció de la presentació que voleu crear i escollir una plantilla que pot ser blanca o predisenyada per iniciar la vostra feina. A partir d’aquí, la vostra imaginació és la principal eina de treball.

Per últim, un aspecte ha tenir en compte són les crítiques que ha rebut aquesta aplicació. Només en comentaré una que crec que és la més important a tenir en compte atès que, ens pot perjudicar a l'hora de fer una presentació. Hi ha usuaris que han criticat "el zoom" del Prezi, queixant-se que provoquen nàusees per la excessiva estimulació visual. 








- Webs consultades:

http://es.wikipedia.org/wiki/Prezi

http://www.educacontic.es/blog/prezi-presentaciones-en-movimiento

http://prezi.com/

http://andreatorresonline.com/como-utilizar-prezi-espanol/


- Fotografia extreta:

http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Prezi.jpg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada