El bon professor

Coneix la matèria, planifica les seves classes, permet les preguntes dels alumnes i respecta les opinions d’aquests.

Confia en la seva capacitat per fer la feina correctament.

No te por a ignorar alguna cosa, perquè sempre estarà disposat a investigar-ho. I sobretot i molt important, estima la seva professió i pensa sempre en superar-se.

Qui sóc?

La meva foto
Barcelona, Barcelona, Spain
La creació d'aquest bloc, va enfocat a compartir tot allò, que vagi aprenent i recopilant durant el meu aprenentatge.

dijous, 18 d’octubre del 2012

Descripció i interpretació d'una imatge


En aquesta imatge, es pot visualitzar un paisatge que transmet tranquil·litat, serenitat i molta pau. Els colors dels arbres, es reflecteixen a l’aigua del llac i les formes d’aquests queden difuminades per el petit moviment de l’aigua. Per el color de les fulles, podem deduir, que aquest paisatge ha sigut fotografiat a l’època de la tardor, ja que hi ha colors variats com el marró, el verd, el groc i el vermell.

Aquests colors que hi trobem a la fotografia, dónen vida al paisatge. Aquesta varietat de tonalitats, transmeten diferents emocions: les fulles vermelles  transmeten força; els colors verds aporten una sensació de joventut; els colors grocs inspiren calidesa i els marrons, transmeten un toc de maduresa. És imprescindible no oblidar-nos de l’aigua, que juga un paper molt important, ja que no només reflexa els colors d’aquests, sinó que també aporta un color blau intens, que segurament sigui el mateix reflex del cel.

Com acabo de comentar, gràcies a l’aigua queda reflectit el cel i d’aquesta manera podem observar,  que no hi ha núvols que enfosqueixin aquest bonic paisatge.

Per concloure, les figures que hi trobem, si les trobéssim per separat no farien aquesta composició tan especial. La barreja dels colors i de les formes, fa que la fotografia tingui molt més valor visual.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada